Kontaktsajter fisk spa stockholm

kontaktsajter fisk spa stockholm

Sweet Ambrosia hittar du på Maria Prästgårdsgatan 29 på Södermalm. Enligt grekisk mytologi åt gudarna Ambrosia som skänkte dem evig ungdom och odödlighet. Många hittar hit ryktesvägen och undrar du ifall du kommit till rätt fiskspa så är det bland annat vi som har de sköna fåtöljerna, stora thékopparna, blommiga sugrören och lamporna som ser ut som sånadär lyktor man släpper mot himlen i Thailand. Blöt ned hela kroppen, hos Fiskpedikyren finns Sveriges enda fish

Thaimassage helsingborg tågaborg massage nässjö

spa med helkroppsbad med Garra Rufa fiskar. Alla våra presentkort kommer i ett exklusivt tjockare papper, är dubbelvikta och försluts med ett matchande sidenband. Radio Vinyl 107,1, vinyl, aftonbladet, aB, metro. Om du inte hängt med i svängarna så är fiskpedikyr den senaste och bästa pedikyren i Sverige. Om du inte hängt med i svängarna så är fiskpedikyr den senaste och bästa pedikyren i Sverige. Kom själv eller ta med dig 14 vänner, gör det enkelt eller extra mysigt - allt är upp till dig.

kontaktsajter fisk spa stockholm

Alternativ 3, fisk-spa, pedikyr, för 1 person i 40 minuter. Kunder har upptäckt en rad fördelar med behandlingen och naturlig fiskpedikyr hos Sweet Ambrosia kan hjälpa dig att: föryngra huden, motverka torr hud, starta blodcirkulationen och motverka stress, ge massage samt är bra för kunder med diabetes. Ordinarie pris 590 kr, din deal: 179 kr 70 rabatt. Välj och handla, amelia M Magasin, amelia. Alternativ 1, fisk-spa, pedikyr, för 2 personer à 40 minuter. Alternativ 2, fisk-spa, pedikyr, för 2 personer à 20 minuter. Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.


Massage i norrköping mötesplatsen mobil log in

  • Att sitta med våra söta fiskar kostar 249 SEK per person, vill du göra det lite lyxigare och lägga till privat rum med fotmassage blir priset istället 490 SEK.
  • På lördagarna bjuder.
  • Upplev den fantastiska känslan av fiskspa -behandling på Sweet Ambrosia själv eller med en vän.
  • Värde från 590 kr, din deal: från 179.
  • Kontakta oss så hjälper vi dig.